Els nostres serveis

El nostre plat fort ets tu i a Psico EdEm això ho mostrem amb una oferta de serveis a mida segons les teves necessitats. Ens agradaria arribar a tothom i disposem de serveis que serveixin per a totes les butxaques i per a tots els gustos.

T’escoltem!

Arriba aquell dia en què decideixes que necessites fer un canvi a la teva vida, o que estàs cansada d’aixecar-te trista sense saber molt bé què et passa, o que sents un buit en el teu interior que de tant en quant et fa la guitza. Poder senzillament vols comprendre’t millor o aprendre habilitats comunicatives per una millor convivència. Sigui el que sigui el que sentis o necessitis, aquest és el lloc perfecte per a tu. Què et sembla començar per un servei gratuït l’objectiu del qual és, simplement, escoltar-te?

*

Una hora i mitja de regal per a tu sense cap cost. Apte per a totes les butxaques, o no? Ja ho hem dit que volem arribar a tothom! Això sí, aquest servei té tres requisits indispensables:

 1. La reunió se celebrarà en el barri de Sants, ens és igual on. Si et ve de gust prendre un te en una cafeteria, en tenim una aquí on fan uns pastissos que estan de vici. Si et ve de gust passejar, podem pujar a Montjuïc o recórrer carrerons antics més enllà de l’eix comercial de Sants. Si prefereixes estar-te a un banc, tenim l’Espanya Industrial esperant a rebre’ns amb les branques dels arbres ben obertes… Tu digues què et ve de gust i la resta ens ho deixes a nosaltres.
 2. Qualsevol consumició corre del teu càrrec. No volem cobrar-te res pel servei, i tampoc volem generar despesa per tal de fer-nos-ho sostenible. S’entén, oi?
 3. Pensa un propòsit per aquesta estona. Et recomanem que vinguis amb les idees clares i per això voldríem compartir amb tu alguns consells. Pren nota:
  1. Escriu en una llibreta tot allò que t’amoïni i vulguis compartir, sense filtrar, directament del cor a la mà, sense passar pel cap.
  2. Quan acabis d’escriure, pregunta’t què vols obtenir d’aquesta hora i mitja. Deixa espai per a la reflexió i no tinguis pressa per tenir una resposta. Deixa que senzillament flueixi.
  3. El dia de la reunió porta la llibreta amb l’escrit automàtic (prohibit rellegir-lo una vegada escrit) i amb el teu propòsit clar.
  4. Focalitza’t en la solució d’allò que vulguis resoldre.
  5. Flexibilitza’t. Una hora i mitja no solucionarà el problema, però l’exercici i l’estona de xerrada t’ajudaran a enfocar-te d’una altra manera.

Psicoteràpia

Sessions quinzenals d’1H30 seguint una estructura pensada i analitzada per a tu. Tota la nostra energia, el nostre coneixement i les nostres habilitats a la teva disposició per bastir un procés de creixement a mida. Posa solució a les dificultats de la teva vida, clarifica les idees que et limiten, i crea noves mirades que et facin resaltar en allò que tu ja ets bona. Aposta per la teva felicitat i construeix-la amb les dinàmiques que pensarem per a tu.

Com que nosaltres el que desitgen és que tu et sentis a gust, creem procesos psicoterapèutics que s’adapten a tu. Si ets d’aquelles que volen un procés més clàssic, tenim despatxos a diferents zones de Barcelona per poder fer les sessions en un espai còmode i confortable. Però si vols donar un pas més enllà podem sortir i prendre’ns les sessions amb un tarannà més juvenil. Podem trobar-nos a una cafeteria, a un parc o senzillament passejar per alguna zona de Barcelona que et vingui de gust (hi ha algunes limitacions geogràfiques segons distància i disposició de transport públic); en aquest cas la consumició corre del nostre compte. Finalment, també podem fer la visita per videoconferència emprant la plataforma que et resulti més còmoda.

Com veus, la nostra voluntat és adaptar-nos i fer-la una mica més amable segons les teves necessitats. Pots preguntar-nos disponibilitat i preus sense compromís!

Grup de creixement

Poder ets d’aquelles persones que prefereix bastir processos de creixement en companyia? Tenim també aquesta opció. Grups de creixement i grups de treball. Quina és la diferència?

Un grup de creixement és un espai compartir entre 8-12 persones on cadascú fa el seu propi procés però retroalimenta la resta amb les seves reflexions. A partir d’una dinàmica compartida es tracta d’aprofundir en el moment vital d’una mateixa i treure-li suc. Les sinergies que es generen en aquests espais impulsen canvis molt més apoderants que en processos individuals.

Per la seva banda, un grup de treball és un grup de persones que s’organitzen entorn d’un tema concret. Actualment treballem aspectes com la comunicació o la mort. Però estem obertes a suggerències per treballar d’altres aspectes que consideris rellevants.

Tallers i Formacions

De tant en quant també traiem tallers i formacions que responen a demandes reincidents. Ens agrada escoltar-vos, de veritat que sí, i en la mesura de les nostres possibilitats volem donar respostes a inquietuds compartides. Així, quan detectem temes que es repeteixen ens posem mans a l’obra per tal de dissenyar talles i formacions específiques. Ens podeu seguir a Instagram (@psicoedem) on anirem anunciant cosetes!