Psico EdEm

Traça el teu camí cap a la Felicitat

***

Aparentment tot marxa bé i, de cop, un dia et lleves amb la tristor gravada al cor, sense tenir molt clar el motiu pel qual ha passat això. Poder, t’adones que repeteixes sempre els mateixos vicis o arribes sempre al mateix carreró sense sortida. Poder ets d’aquelles persones que s’enganxen sempre en relacions que reprodueixen els mateixos patrons una i altra vegada. Sense cap mena de dubte, tu saps que podries estar millor però no saps com fer-ho o per on començar 😱. Se’ns escapa la felicitat?

Si ets d’aquelles persones que senten inquietud per coneixe’s i millorar-se, Psico EdEm és el teu espai. Un espai de confiança per tal que puguis obrir la teva ment, treure el cap i tafanejar què hi ha allà dintre. Un espai perquè agafis les regnes del teu desenvolupament i construeixis una manera d’estar al món que et satisfagui plenament. Un espai per connectar amb tu i amb les persones que t’envolten. Per què no? Un espai on crear estratègies que t’apropin indubtablement cap a la veritable felicitat.

Psico EdEm: traça el teu camí cap a la felicitat

Abans de continuar, però, és important que et facis una pregunta i que miris de respondre-la honestament: Vols ser feliç? 🤔 Pensa-ho per un moment i si la resposta es “sí”, aleshores continua llegint.

Propera parada: felicitat

Què cal realment per ser feliç? Quina és la fòrmula màgica que ens apropa de manera ferma i segura cap a una plenitud permanent? La conclusió és força senzilla: coneixe’ns.

L’autoconeixement és com un far que posa llum dintre de la nostra ment. Hem de tenir clar que tot allò que pensem que sabem de nosaltres no representa més d’un 5%. El 95% restant de nosaltres funciona des de la més absoluta de les foscors.

L’inconscient…

D’aquest percentatge, gran part ja ens està bé que es mantingui en la foscor, donat que no cal que siguem conscients d’absolutament tots els processos interns que fem. Quan adquirim aprenentatges, aquests s’automatitzen i passen a l’inconscient. Us imagineu què passaria si no fos així? Cada vegada que agaféssim el cotxe seria com els primers dies que practicàvem a l’autoescola, quan combinar pedals i palanca de marxes era tota una odissea; si a sobre havies de mirar que ningú volgués creuar el pas de vianants ja ni t’explico! Fixa’t que ara tu pots conduir i mantindre una conversa amb una altra persona alhora, o conduir i escoltar i cantar a ple crit la teva música preferida… I que fantàstic que sigui així, oi? Doncs això… no cal que tinguem coneixement en tot moment de cada procés intern que s’està duent a terme.

… i el conscient

Però sí que hi han determinats processos interns que ens interessa il·luminar i sobre els quals tenir consciència del seu funcionament. Comprendre com funciona la nostra ment en aquells aspectes on sentim malestar és la primera fita per tal de poder apropar-nos a aquest estat de felicitat permanent que desitgem. I d’això a Psico EdEm en sabem una estona, de com posar llum a les nostres foscors perturbadores.

Una vegada tenim la nostra dificultat ben il·luminada, posar ordre i conseguir fites clares que ens donin felicitat és bufar i fer ampolles. A partir d’aquí es tracta de construir identitats que ens generin pau, que siguin reconciliadores, sanes i sostenibles. Identitats que ens permetin connectar amb nosaltres i amb els altres des del benestar i per al benestar. Assolir estratègies que ens permetin somriure de forma honesta tot i les circumstàncies externes; això és com veure ploure rere els vidres de la nostra finestra, des del comfort d’una casa pensada per a nosaltres.

Què? T’animes a començar a dissenyar el teu interior? Només cal que facis una cosa: contacta’ns i reserva ja la teva primera cita! 😉

Contacta’ns